Herschrijven en schrijven

Herschrijven

Heb je wel jouw ideeën kunnen opschrijven, maar vraag je je af of de tekst goed te volgen is voor je doelgroep en of het de juiste elementen bevat voor het doel van je tekst? Wil je graag dat het een mooi geheel wordt?

Dan kan ik je helpen door (delen van) je tekst te herschrijven. Daarbij let ik bijvoorbeeld op:

  • de indeling van je tekst;
  • de titel en tussenkopjes;
  • duidelijkheid van de woorden en zinnen;
  • doelgerichtheid (overtuigend, informatief, aanzetten tot bestellen, aanmelden, inschrijven).

En natuurlijk let ik ook op spelling, grammatica en interpunctie.

Schrijven

Blijf je maar naar dat lege scherm staren en krijg je geen letter uit je toetsenbord? Duurt het je allemaal veel te lang of heb je simpelweg geen tijd om zelf je teksten te schrijven?

Laat mij dan weten wat je ideeën zijn, voor wie de tekst is en wat het doel van de tekst is. Ook steekwoorden en achtergrondinformatie zijn zeer welkome ingrediënten aan de hand waarvan ik een tekst voor je kan schrijven.

Van tevoren bepalen we samen de lengte en stijl van de tekst en tijdens het schrijven kan ik eventueel stukken sturen ter beoordeling. Hierdoor zorgen we er samen voor dat het eindresultaat zo goed mogelijk overeenkomt met je eigen ideeën.

Tarieven

Voor zowel schrijven als herschrijven vraag ik een uurtarief van € 60,- exclusief btw. Dit is exclusief eventueel te maken reis- en verblijfskosten.

Hoe lang ik met de tekst bezig ben is afhankelijk van hoeveel je zelf al hebt geschreven en wat de kwaliteit van die tekst is.

Nadat ik jouw tekst en/of ideeën heb bekeken maak ik een passende offerte. We spreken de prijs vooraf af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.